Shu Puer
Patří mezi čaje tmavé, dodatečně fermentované (kvašené). Přestože Shu Puer vznikl teprve nedávno, asi před 50 lety, je natolik oblíbený a rozšířený, že mu věnujeme vlastní kapitolu. Řízenou fermentací se snaží napodobit proces mnohaletého přirozeného zrání Sheng Pueru. Urychlit boží práci však zcela nejde, a tak vznikl spíše nový druh tmavého čaje. I když už je "uzrálý" z výroby, svědčí mu další archivace. V měděném až černočerném nálevu dává těžkou zemitou chuť s hebkým projevem. Pohladí v břiše, pomůže vytrávit a pořádně zahřeje.
Bulang Gushu Shu Puer 2009
od 224 Kč
Doubleshot
od 80 Kč
Yongde Shupu 2017
od 108 Kč
Old Master 1996
od 384 Kč
X.O. Shupu 2002
od 172 Kč
8 položek celkem